Ritueelbegeleiding / Ritueelbegeleider

Een ritueel is een door een Ritueelbegeleiding  gecreëerde gelegenheid. Elk is dan een uitdrukking van iets veel groters dan zichzelf. On bewandelde paden kunnen alleen ontdekt worden als we het regenbooglicht vragen te klaren.

Mensen die ziek of emotioneel van streek zijn, kunnen merken dat hun rituelen werden gebruikt om met hun situatie om te gaan. Soms wordt het gebruikt om een trance achtige toestand te bereiken.

De counselor ziet misschien alleen een patroon van ziekte of verlies, of hij of zij kan in contact komen met een patroon dat jarenlang ongeadresseerd is gebleven. Patronen kunnen begraven liggen in het onderbewustzijn van mensen en moeten teruggehaald worden. Daarom nemen sommige begeleiders op de rouwpillen hun cliënt mee terug in de actieve levensfase en brengen het patroon terug tot een actieve hereniging met de cliënt.

Weinig sessies zijn zo krachtig als de eerste keer dat een emotioneel kwetsbare cliënt een counselor ontmoet en begint te praten. Deze kostbare sessies zijn vaak het startpunt van vele sessies in de toekomst. Een stukje informatie dat de counselor al heeft is de vitale informatie dat de persoon al met dezelfde krachten te maken heeft gehad als de cliënt. Dit maakt de richting van de sessie voor de cliënt veel gemakkelijker.

De eerste keer dat de persoon de counselor bezoekt, wordt een “case history” van de huidige situatie van de persoon gepresenteerd. Deze voorgeschiedenis kan de cliënt al dan niet aanzetten tot actie. Zelfs in deze situatie kan de consulent de cliënt alleen vertellen dat hij een beslissing moet nemen. Hoewel dit geen inherente macht met zich meebrengt, voegt de invloed van de counselor een kleine hoeveelheid macht toe aan de aanmoediging die de cliënt voelt. Dit is meer als het begeleiden van de cliënt in een beslissing.

Een volgende sessie begint op dezelfde manier. Er wordt geprobeerd een nieuwe beslissing te nemen zonder gebruik te maken van enige voorkennis. Nogmaals, deze situatie is een voorgeschiedenis, en kan al dan niet de emoties van de cliënt beroeren. Geen gebruik van voorkennis van het individu om te praten over de beslissing nu, of in de toekomst. Vertrouw gewoon op het individu.

Als raadgever-cliënt kan ik niet proberen toekomstige levenssituaties te voorspellen. Ik kan alleen handelen in de wetenschap dat de wetten van het leven constant zijn en dat het individu de macht heeft om ze te veranderen wanneer hij of zij dat wil. Ik kan de cliënt troosten door vragen te stellen over recente beslissingen die hij/zij misschien wil bespreken. Voor aanvullende nuttige informatie over het van gedachten veranderen van een persoon, kunt u kijken op John Allen betalingsplannen voor meer informatie.

Het gebruik van een enkele pil per dag voor de behandeling van depressie zou, indien goed toegediend, de depressie kunnen genezen en de persoon zich lichamelijk zelfs gelukkig en veel gezonder laten voelen dan hij of zij jarenlang is geweest. Hoewel dit “vlinders effect” idee luchtig en fictief klinkt, hebben de gedragsresultaten van de eenvoudige praktijk van Drugs of (DAC) de kracht ervan aangetoond over een grote verscheidenheid van gedragsomstandigheden. Drugs van Bewustzijn (DAC) werden voor het eerst met succes gebruikt om slapeloosheid te behandelen in 60% van de gevallen, angst in 85% en verlatingsangst in 90% van de gevallen, volgens Dr. anarchisme. In het volgende artikel zal ik bespreken waarom en wat er gebeurt met iemand die Bewustzijns Drugs (DAC) gebruikt om depressie en andere aandoeningen te behandelen.

Lees meer:
Spirituele cursussen 
Spirituele winkel