Voedingsadvies Amsterdam

Voedingsdeskundigen zijn er niet om dit voedingsadvies te geven, maar zij zijn er om u maaltijdplannen en recepten te geven die uw lichaam zullen voeden. Mensen om mee te overleggen zijn alledaagse mensen, zoals u en ik en dit is wat deze dienst handig en efficiënt maakt.

De meeste andere diensten geven u een sessie met een diëtist om u en uw behoeften beter te leren kennen. Dit kan een lange consultatie zijn waarbij ze je proberen te ondervragen over je levensstijl, je voedingsvoorkeuren, je voedingsgewoonten, je voorkeuren, je antipathieën en een intensieve gegrilde grillade doen. Vaak geven deze coaches een voedingsregime dat een dieet schetst waaraan u zich gedurende de week moet houden.

Ik hou toevallig van dit soort aanpak omdat ik weet dat ze nog steeds menselijk zijn en niet helemaal Fresco. De Jennifer bijvoorbeeld kan u trakteren op een maaltijd die niet hoger is dan haar gezond gewichtsverlies voedsel lijst, omdat ze een voedingsdeskundige en begrijpen uw wensen beter.

Een geregistreerde voedingsdeskundige is uw doorgeefluik in de strijd tegen vet. Zij zal u een beoordeling geven van uw behoeften en dan een dieet en/of trainingsprogramma samenstellen dat past bij uw lichaamstype, eventuele medicijnen of gezondheidsproblemen en een lijst van gezonde voedingsmiddelen om een evenwichtige en gezonde maaltijd samen te stellen.

Dit kan meer zijn dan een dieetprogramma, hoewel het wordt geleid door een voedingsdeskundige. Het helpt u voor de lange termijn, zodat u het gewicht behoudt, ongeacht uw lichaamstype. Deze integratie van je emotioneel redden wanneer al je inspanningen niet gaan zoals gepland is slechts een deel van de strijd. Dit is waar een coach komt in nuttig opnieuw verstrekken van sommige stimulans te houden met een plan ontworpen voor u. Deze dames zijn onze beste weddenschap omdat ze begrijpen hunkeren naar en wat uw lichaamstypen reageren op. Het kan zijn dat je drie dagen op dieet bent en slechts één dag in de sportschool of waar je ook je trainingen doet.

De coach werkt samen met de deskundige voedingsdeskundige om een maaltijdplan samen te stellen dat bestaat uit voedingsmiddelen die u en uw lichaamstype lekker vinden en waarbij u nog steeds wat zoetigheid, koolhydraten en vetten mag eten en toch lekker mag zijn in uw dieetprogramma. Er wordt een menu samengesteld en u eet drie keer per dag. Uw maaltijden worden zo samengesteld dat u geen hongergevoel krijgt of dat de hoeveelheid voedsel zwakker is dan u was voorgeschreven, wat betekent dat u de tijd die u zonder voedsel moet doorbrengen verkort.

Een wekelijkse check-in met uw coach zal uw motivatie verhogen. U houdt bij hoeveel gewicht u hebt verloren en verliest consequent gewicht met uw verstandige maaltijdprogramma. Uw eerste vijf maaltijden worden voor u samengesteld om op verschillende tijdstippen van de dag te eten en het dieet wordt elke maand automatisch aangepast. Een belangrijke stap is het bijhouden van uw voortgang en vorderingen onderweg, waardoor u uzelf aanmoedigt om elke week meer en meer gewicht te verliezen.

Lees meer:
Voedingscoach Amsterdam