Meditatie Den Bosch

Meditatie in huis is gemakkelijk aan te passen aan het dagelijks leven. Neem een moment vrij om in de tuin of bij het meer te gaan zitten. Onze voorouders gingen op de klif tegenover de zee zitten om te sterven. Dit is een prachtige plek in de stad en een populaire bestemming om te mediteren. Oude plannen van de stad, weg van het lawaai en de haast van de wegen, kunnen een gevoel van schoonheid en harmonie terugbrengen.

Op de tweede verdieping van een oude herberg bij het dorp, zit je onder de bomen en kijk je naar de zee. Zonder het lawaai van de straten en het kantoor, kunt u de rust voelen. Kijk naar de zee mist en denk aan de zachte nawerking van de zee. Na een korte tijd begin je dan na te denken over je werk of de problemen die je hebt. Je geest kan een geweldig hulpmiddel zijn of een gevaar, het hangt er allemaal vanaf hoe je het gebruikt.

intimideer jezelf

– Zit 15 minuten in de filosofische stilte

– 10 minuten in de stilte liggen

– ken een verontruste geest

– Ontdek wat je niet kunt loslaten

– Hou je vast aan de juiste gedachten

– Wees niet te tevreden met de goede dingen in het leven

– Behandel hen met liefde

– Respecteer mensen met verstandelijke vermogens

– Vergeet je lichamelijke verlangens

– apparaat van rijkdom

– Het leven is mooi

Door je op het positieve te richten, krijg je meer energie van positieve emoties. De meeste mensen raken gefrustreerd of woedend bij een negatieve emotie zoals woede of depressie. Als je dagelijks consequent boosheid ervaart, of negatieve emoties zoals woede, verdriet of wanhoop, moet je onthouden dat je je in feite verzet tegen de energiestroom in het lichaam. Weerstand tegen het positieve creëert een barrière die de stroom van de levenskrachtenergie en subtiele goede gevoelens vertraagt. Terwijl je weerstand biedt aan de positieve emoties, ben je zelf weerstand tegen de stroom van levenskrachtenergie en alle superkrachten die je je maar kunt voorstellen.

Terwijl je leven alledaags en gewoon is, is je spirituele reis gevuld met mystieke ervaringen. Alles van buitenlichamelijke ervaringen tot visioenen en hemelse bezoeken zijn voor jou om te hebben als je er klaar voor bent. Om er klaar voor te zijn, moet je in staat zijn om het ego in je achterhoofd los te laten en je innerlijke leiding te volgen. Je gids zal je nooit dwingen iets te doen wat je niet wilt doen. Je zult niet veroordeeld worden voor het ervaren van de innerlijke geest en zijn positieve kwaliteiten, want je geest is onvoorwaardelijk accepterend en houdt onvoorwaardelijk van je.

Als je bereid bent, kan je innerlijke Geest je volledig bijstaan op je pad om de idealen van het ware doel en verlichting in het leven te bereiken. Uiteindelijk is het de wil van je ziel. Niemand kan uw lange pad tegenhouden om u volledig van hart en ziel te laten profiteren. Als je eenmaal de mooie kant van het leven ziet en de krachtige linkerkant ervan, ontvouwen zich kansen en mogelijkheden voor je om je voordeel mee te doen.

Auteursinformatie van Dr.

Lees meer:
Healing Eindhoven 
Healing Den Bosch