Leven met een handicap tilburg

Ouderenzorg is geen rustige tijd, maar veeleer een tijd die zo goed mogelijk moet worden beheerd, zodat u in staat bent om vooruit te komen en actief te blijven en voor uzelf en uw gezin te zorgen. Soms wekken mensen de magie van hun oude dag op door erop uit te gaan en te doen! Hoewel het in werkelijkheid nog steeds moeilijk kan zijn om uit te gaan en iets te ondernemen, komt het vaak voor.

De overgang naar een natuurlijke gemoedstoestand is een vitaal onderdeel van het ouder worden, maar het is belangrijk dat te onthouden. Na verloop van tijd kan het hebben van vragen over het proces een andere vorm van benadeling zijn en ons zelfs op een hellend vlak brengen door een zelf ondermijnend perspectief te steunen.

Misschien zit je in deze situatie. Je twijfelt al je hele leven aan jezelf. Op dit punt is dit waarschijnlijk eerlijk, maar je moet een beetje meer vertrouwen aan jouw kant hebben. Het enige wat je misschien altijd voelt is wanorde. Ik weet dat ik ontreddering voel zodra ik iets negatiefs hoor over mijn leeftijd, de ziekte of de handicap of de behandelingen die ervoor worden gegeven.

Vergeet niet dat de klok voor jouw leeftijdsgroep tikt, maar niet voor jou. Je bent nog steeds dezelfde jonge persoon die je een paar jaar geleden was. Je bent nog steeds een prachtige creatie, maar toch denk je echt dat je reis voorbij is en dat mensen alleen nog maar willen dat je verlangend naar hun kleuters kijkt! Het is de tijd voor jou om vooruit te kijken en nieuwe dingen te zien. Het is tijd om terug te kijken en verder te gaan! Ik weet niet hoe oud je bent, maar ik kan je dit zeggen: Hoe eerder je terugkijkt op wat JIJ voor lief neemt en toegeeft dat het voor jou een luxe is, hoe eerder je zult ontdekken hoe je perspectief zal veranderen. Jij en je lichaam zijn een ongelooflijk geschenk aan de wereld en ik vind dat je jezelf alle kans moet geven om dat te behouden.

Lees meer:
Lichamelijk beperking tilburg
Leven met een beperking tilburg