Letselschade Breda

Als meer mensen beter en sneller zouden reanimeren, zou de wereldbevolking beschermd zijn tegen ziekten.

Er heerst een terechte angst dat als je te lang reanimeert, je zelf gereanimeerd wordt en dat zoals het spreekwoord zegt “Het is beter de waarheid in goede tijden te kennen dan in aangename tijden”. De maatschappij waarin wij leven wordt steeds meer cosmetisch geori├źnteerd. Wat is er nodig om je eigen hart te herstellen, of dat van iemand die je liefhebt? Laat je de maatschappij tegen je zeggen: “Je kunt er niets aan doen, het zit in je genen.” Dat is waarschijnlijk waar, maar dat kan wachten; wil je dat niet? Kies liever om gelukkig te zijn en iets te doen wat je graag doet in plaats van het uit te geven aan iets waarvan je denkt dat het gedaan moet worden.

Bij het investeren in het leven, zijn er keuzes tussen:

A – Je leven verliezen of naar de gevangenis gaan;

B – Leven en succesvol zijn;

C – Het geld, spijt of schaamte van de bank dumpen en zo je kinderen verrijken.

 

Keuze A is een tragisch win/win-scenario.

Keuze B zou een kleiner kwaad zijn, maar nog steeds een verlies/win-situatie.

 

Dus, hoe kunnen we keuze en evenwicht bevorderen?

Door het verminderen van de negatieve effecten van het afscheiden van adrenaline, wat je lichaam alleen kan doen als het nodig is. adrenaline is een belangrijke drijfveer in het verhogen van je ademhaling, wat zijn letselschade zal doen aan je kransslagaders.  je limiet verleggen boven het absolute minimum van je lichaam, zal hetzelfde doen Dus, het verminderen van je stress, Gen expressie en adrenaline dump zou je dagelijkse levensstijl moeten zijn. Nee, gelukkig zijn is geen gratis geschenk, het zit in je genen, het zit in je bloedbaan. Dat is goed nieuws, je kunt er iets aan doen, je kunt het omdraaien.

Wat kunnen wij anders doen om de toekomst tegemoet te treden?

Leven in het huidige moment, weten wat je voelt, denkt en doet in het moment. Je grenzen kennen, altijd. Als je denkt dat je het niet kunt, dan maak je je zorgen. Zet je Wikipedia uit, zet je TV uit, en weet dat je alles onder controle hebt. Als je het niet onder controle hebt, raak dan de controle kwijt. Besteed aandacht aan je ademhaling, je gevoelens en je lichaam. Dat heet “uitbarstingen”.

Lees meer:
Letselschade Tilburg
Letselschade Den Bosch