Dit is een kleine krantenkop, maar het lezen waard. Een Duitse krantenkop schreeuwt naar me vanaf mijn computer.

Maar voordat we verder gaan, wil ik u vertellen dat ik geen zin heb om mijn rolstoel te gebruiken om rond te komen en mensen te bezoeken. Ik geef de voorkeur aan lopen om mijn boodschappen te doen of als ik naar een warenhuis ga om een beetje te winkelen. Ik voel niet de behoefte om mijn lichaam te gebruiken om boodschappen te doen of om naar de bank te gaan. Ik kan mezelf niet eens met twee handen van de grond tillen.

Hoe beweegt een gehandicapte zich dan in de maatschappij? Ik zie twee manieren waarop de maatschappij de behoefte aan rolstoelgebruikers in de maatschappij kan wegnemen.

1. verlamming door ziekte, verwonding, invaliditeit, ouderdom, inwendige aandoeningen economische onzekerheid, opvattingen, cultuur, religie, opleiding, status in de gemeenschap, beroep, vriendschappen, en vele andere sociale, economische en maatschappelijke kwesties, enz. In principe is deze lijst van factoren wat mijn invaliditeitsbewustzijn uitmaakt. Als er nog meer interne kwesties of zaken zijn die mijn functionaliteit belemmeren, dan ben ik gehandicapt. Ik kan niet zomaar “overschakelen naar de gehandicaptenmodus”.

2. Omarm de handicap in verschillende mate. Dit is de grote angst die de meeste gehandicapten gemakkelijk bespreken rond de kwestie van hun handicap. Als je gehandicapt bent, moet je dat accepteren. Zo legde ik vroeger aan mijn gehandicapte vrienden uit waarom ik niet in staat was dingen te doen zoals ik vroeger deed. Ik vertelde hen van tevoren dat ik “niet erg invalide” ben.

Soms schaam ik me en schaam ik me om in het openbaar te zijn met iemand die in staat is gesteld. We zijn geschapen om met elkaar te wedijveren, en als we de dingen niet meer kunnen doen die we vroeger deden, zijn we echt verloren. Maar als je gehandicapt bent, hoef je geen dingen te doen zoals je ‘s morgens klaarmaken, een telefoontje plegen, tekenen voor een krant, of het vuilnis buiten zetten. Ik denk dat de meeste gehandicapten het met me eens zullen zijn dat ze behoorlijk slim zijn in vergelijking met een persoon zonder handicap.

Wanneer u arbeidsongeschiktheidsuitkeringen overweegt, zorg er dan voor dat u rekening houdt met de verschillende capaciteiten van uw toekomstige kandidaat. Ik ben van mening dat wanneer uw kandidaat u uitlegt dat hij niet de dingen kan doen die u wel kunt, u nog nieuwsgieriger moet zijn.

Door mijn invaliditeit kon ik wel een gewone baan van 9 tot 5 behouden, maar ik zat daardoor wel het grootste deel van de werkdag uit. Ik kon het bijvoorbeeld niet aan om tijdens een vergadering achter mijn bureau te zitten. Ik had ook moeite om na een vergadering naar huis te rijden. Door deze dingen kon ik geen voltijdse baan behouden, maar ik heb wel meer interesse gekregen om deel te nemen aan gemeenschapsdingen omdat ik actiever kan zijn nu ik niet langer alle bovenvermelde beperkingen qua gewicht en vermogen heb.

Dus nu dat je deze informatie hebt, nodig ik u uit om te kijken naar of een handicap advocaat die gespecialiseerd is in hoe u of uw dierbaren kunnen profiteren van het gebruik van federale en staat handicap programma’s te contacteren. Ik denk dat er een veel betere kans is dat u meer geld kunt krijgen, omdat u nu begrijpt hoe uw overheidsuitkeringen u kunnen helpen het geld te krijgen dat u nodig hebt.

Nu u de juridische aspecten van arbeidsongeschiktheidsuitkeringen hebt uitgelegd, is het tijd om met uw familie alle verschillende uitkeringen te bespreken die u kunt ontvangen! Het is heel gemakkelijk om in de war te raken wanneer u probeert uit te zoeken hoe u de uitkeringen kunt ontvangen die u hebt verdiend. Ik zal de volgende voordelen in dit artikel bespreken.

– Vrijstelling van belasting voor gehandicapten: Wanneer u een bepaalde leeftijd bereikt, wordt u door de Internal Revenue Service als gehandicapt beschouwd. Leerlingen die in een gewoon klaslokaal onderwijs volgen, gewoon schoolwerk doen en aan de minimale onderwijsvereisten voldoen, vallen in de categorie vrijgestelde gehandicaptenbelasting. Het belastingvrijgestelde geld voor gehandicapten wordt ook toegekend aan mensen met ernstige problemen die elk jaar verergeren, wat hen elke maand geld kost.

 

Lees meer…

Ouderenzorg Rotterdam

GGZ Rotterdam