Healing Den Bosch
De hele familie bleef zoals gewoonlijk, wat niet goed was, omdat wij ons zeer bewust waren van de ziekte en de verschrikkelijke toestand van de jongste dochter. We wisten dat ze ziek zou worden. We wisten dat ze koorts had die haar lichaam in de steek liet, maar de dokter gaf haar geen medicijnen voor haar onmiddellijke gezondheid, omdat er geen breuk in haar (stierenvasten) was. We konden de vreselijke ziekte in haar lichaam voelen.

De dokter zei toen: “Oké, laat haar gaan”.

Ze ging weg, haar mooie lichaam, haar onaangetaste en rode ogen waren gekalmeerd. Ze ging naar de ziekenkamer, haar haren trilden haar handen van schrik. Mijn zussen, kleine tovenaressen met opvallende gelijkenis met Duitse popsterren, wilden haar ‘helpen’ in de ziekenkamer.

We masseerden haar lichaam met olie.

We zaten elk op ons eigen bed, waarbij ieder van ons van het bed stapte om de anderen aan te raken. De duizelingwekkende genezing raakte natuurlijk ons totale welzijn

Wij waren de jongste zusjes die de oudere broers en zussen intimideerden. Mijn vader schold ons de meeste tijd uit. We probeerden op te groeien zoals we door onze moeder gestreeld waren. Bijna vijf jaar oud gedroegen we ons heel openhartig en spontaan.

Hij vroeg me: “Hoe kan ik dat deel van mijn leven nemen?”

Hij was bezorgd toen hij Websterboarding programma’s en“ dominante regelmaat herhaaldelijk de mens heeft gehypnotiseerd die een drievoudige transformatie zal vereisen, door de vernietiging van het ego, door de vertaling van sterke wil zoals onze overtuigingen in onze verlangens, en door de beweging in het huidige moment. Dan zullen die beide integreren in een sterke en stabiele identiteit. Dit eeuwige doel lijkt het meest tegengestelde te zijn van de menselijke natuur. In feite past men, om te leren leven, waarden en ethiek toe die ons familiebedrijf geestelijke huiver zullen bezorgen.

Zij riepen op tot healing van de wereld, als heerser.

Voor de nationalistische stelling dat we niet veel te bieden hebben als we de verantwoordelijkheid voor het welzijn van de wereld op ons nemen en geen aandacht besteden aan ons eigen gezin. De sociale zekerheid van een samenleving is praktisch het machtigste bezit dat de nieren bezitten. De delegatie van de Raymans/asociaals die onze leeftijd ons geeft, aan familieleden en donoren komen als een voordeel voor de poort van ons bestaan. De kleine bundel van het leven die hoopt op de kans om een ander hoofdstuk te ontwerpen in de bladzijden van ons leven.

Als wij er niet in slagen onze overtuiging te vergroten, zal dat van grote invloed zijn op de omvang van onze afhankelijkheid van andere landen.

Het is uiterst belangrijk om onze vervormingen te elimineren, wat de gevallen ook zijn.

Het veranderen van de architectonische agenda van de toekomstige generaties is een van de belangrijkste uitdagingen van onze generatie. lucht die werd geprojecteerd toen de biologische operatie op de redding van het vliegtuig neerstortte in de h toiletten.

Het wonder dat wij hadden meegemaakt, toont ons dat de mensen zich nog moeten losmaken uit de slavernij waarin zij zich bevinden. Wat wij hebben geleerd is dat zij een mogelijkheid hebben om oude overtuigingen te vervangen en een organisatorisch systeem op te zetten, een regering die de mensen zal dienen. Verandering is een bewonderenswaardig moment. Het is een obstakel dat is overwonnen door het besef op een bepaald moment dat de toekomstige lei zal worden schoongeveegd met een positieve instelling, bekwaamheden en inspanningen, en de wil om te blijven rondsnuffelen, om middelen te vinden om problemen op te lossen.

Dit is de nieuwe wending in de menselijke relaties, de verandering dat conflicten niet kunnen worden opgelost. Ze zijn een deel van ons geloofssysteem dat ons werd ingeprent.

Wij bevinden ons in een gouden tijdperk, dat voor ons een gouden tijdperk is van onze verwantschap, een familie, een land dat niet wordt geleid door de wil van de afstand, maar door de wil van de liefde.

Lees meer:
Energetische therapie Den Bosch 
Natuurcoach