coaching den haag

 

Veel van de hier beschreven termen in deze discussies over coaching worden vaak afgekort of enigszins aangepast, om te passen in de training, maar op deze manier verwijzen we altijd naar de bovenstaande 3 termen. Een van de voordelen van het definiëren van termen is dat niet alleen de persoon die getraind wordt de context kan begrijpen, maar ook anderen die erbij betrokken kunnen zijn, en die iets kunnen betekenen voor zowel de persoon die getraind wordt als de anderen wier attitudes, overtuigingen, waarden en meningen, van belang zijn voor de persoon die getraind wordt.

Nog een laatste woord over het gebruik van termen om het coaching proces te beschrijven: organisaties en teams gebruiken dit proces intensiever dan andere soorten opleiding omdat ze doeltreffender, sneller en goedkoper willen zijn en meer een echt bedrijf willen zijn. Over het algemeen willen ze de opleiding beter afwerken, uitbesteden en de kwaliteit ervan verbeteren voordat ze eraan beginnen.

Dit betekent niet dat er lege theorie is zodat we mensen kunnen inschrijven voor een cursus. Het betekent wel dat er een coachingsproces moet zijn, een systeem van coaching om het individu of het team ZELF toe te rusten voor het trainingsproces. De reden hiervoor is dat, hoewel we iedereen kunnen trainen, als niet wordt vastgesteld dat dit zo is, de persoon die getraind wordt nog steeds geen duidelijk idee zal hebben van wat het betekent en HOE het betekent, en daarom niet succesvol zal zijn. Daarom zult u, als u al vele jaren een coach in dienst hebt, weten dat er bepaalde specifieke theoretische principes zijn die ten grondslag liggen aan het coachingsproces en de resultaten die het kan opleveren.

Bij het runnen van een bedrijf is het bijvoorbeeld belangrijk om een bepaald soort duidelijke doelstellingen te hebben die de richting van het bedrijf aangeven, uw bedrijfsstrategie bepalen, het personeel motiveren om zichzelf en hun vaardigheden te ontwikkelen, zodat ze meer geëngageerd worden en meer zelfvertrouwen krijgen en daardoor meer omzet en winstgevendheid. De richtinggevende visie en strategie zijn duidelijk, gebaseerd op de grootte van het bedrijf, de industrie waarin het opereert en de uitdagingen en kansen waarmee het bedrijf te maken krijgt bij het creëren van welvaart, zodat de coach het individu of het team kan leren hoe het moet worden uitgevoerd!

Er kan geen type coaching zijn dat dit werk beter doet dan Coaching (behalve natuurlijk de onbewuste en natuurlijk is het de moeite waard te onderzoeken of onbewuste coaching het gewenste rendement oplevert waarvan de organisatie gelooft dat het aanzienlijke zakelijke voordelen voor het bedrijf oplevert). Deze theorie van het coachingproces kan worden uitgebreid met Natuurlijk en Spiritueel Coachen, waarbij het erom gaat dat het individu en/of het team 45-65% verbetering behaalt op alle gebieden van hun sportieve, sociale, emotionele, financiële en algehele zakelijke leven.

Waarom zou dit iets uitmaken voor u? Het is in het 50% gebied van waaruit de kosten van een programma aan de individuele duurzaamheid kan worden bereikt. Mensen zijn vaak op weg naar financieel welzijn en stabiliteit. Ze zijn het beu om hard te werken en het goed te doen. Er is weinig ruimte voor zelfhoop en zelfverbetering.

Als u zich in deze situatie gevangen voelt, of het nu in uw levensonderhoud, zakenleven of professionele ontwikkeling is, staat u dan open voor het verbeteren van uw prestaties, uw houding, uw waardesysteem en uw attitudes?

Staat u open voor nieuwe manieren om aan de andere kant van de comfortzone te komen, misschien naar zekerheid, uitmuntendheid, passie, discipline, hebzucht, motivatie en toewijding? Als je dat bent, en nog belangrijker, als je de dynamiek van een natuurlijke en spirituele coach aan je zijde hebt om je leven te verrijken en te inspireren, dan wordt werk spelen, het leven wordt een feest, je wordt een A-Plus persoon!

Lees meer:
Hypnotherapie den haag
Communicatie training den haag